Categorie Koppel - seks

Posities om zwanger te raken
Koppel - seks

Posities om zwanger te raken

Toen ik besloot zwanger te worden, duurde het maar drie of vier maanden om zwanger te worden. Het is een relatief korte tijd, ik heb vrienden die al meer dan twee jaar bestaan ​​en al kunstmatige voortplantingstechnieken gebruiken. Die maanden leken echter een eeuwigheid, elke maand berekende ik mijn vruchtbare dagen zodat de bevruchting plaatsvond tijdens de ovulatieperiode.

Lees Verder

Koppel - seks

Posities om zwanger te raken

Toen ik besloot zwanger te worden, duurde het maar drie of vier maanden om zwanger te worden. Het is een relatief korte tijd, ik heb vrienden die al meer dan twee jaar bestaan ​​en al kunstmatige voortplantingstechnieken gebruiken. Die maanden leken echter een eeuwigheid, elke maand berekende ik mijn vruchtbare dagen zodat de bevruchting plaatsvond tijdens de ovulatieperiode.
Lees Verder